Je zou maar lekker relaxt met je vriendin aan het lunchen zijn, als ineens Harry Styles het terras op komt lopen. Het overkwam twee meiden in Zwolle, die Harry direct herkenden toen hij wilde gaan lunchen bij restaurant Proefiz in Zwolle.

Q-dj Lars Boele sprak vanmiddag met restauranteigenaar Raymond Bakhoven:

"Hij is een erg toegankelijk persoon en hij zat zeker anderhalf uur ontspannen op ons terras en hij heeft me nog persoonlijk een hand gegeven om me te bedanken voor de lunch", vertelde de eigenaar eerder tegen De Stentor.

Hazzah heeft samen met drie mensen van zijn management gegeten. Wat hij bestelde? Een salade gerookte kip. "Ik verwacht hem nog terug voor een burger, want hij vertelde dat hij dat graag zou willen", aldus de eigenaar.

Het personeel mocht een foto met de One Direction zanger pas plaatsen toen hij weg was: "Toen hij op ons terras aankwam waren er twee meiden die hem herkende en ook hen heeft hij gevraagd om twee uur te wachten met het plaatsen van de foto, zodat hij even rustig kon lunchen."

@harrystyles in Zwolle, Netherlands!!?

Een foto die door zayn_1d_2010_ is geplaatst op


Zwolle en Urk

Wat Harry in Zwolle doet? Hij is in Nederland voor de opnames van de Hollywoodfilm Dunkirk, wat zijn grote acteerdebuut gaat worden. Vrijdag verschenen er foto's van Harry vanaf de set in de buurt van Urk: