De geruchten gaan al langer dat de leden van boyband One Direction bezig zijn met een reünie. Hoewel er nog niks is bevestigd, lijkt het er steeds meer op dat het toch echt gaat gebeuren.

One Direction reünie 2020?

In 2010 eindigden de mannen van One Direction als derde tijdens de Britse X Factor. Na vijf jaar One Direction brak een zwarte dag in de geschiedenis voor One Direction-fans aan: 25 maart 2015. Op deze dag maakte Zayn Malik bekend dat hij de band One Direction ging verlaten. Helaas ging dit niet op een leuke manier en heeft Zayn geen contact meer met zijn voormalige bandleden. In 2016 ging de band, bekend van megahits 'What Makes You Beautiful' en 'Best Song Ever', volledig op de schop, zodat alle leden zich op hun solocarrière konden focussen. Nu, tien jaar later, hopen veel One Direction-fans op een reünie en dat is geen gekke gedachte.

Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson en Niall Horan hebben namelijk besloten om Zayn weer te volgen op Instagram. Het lijkt er dus op dat de mannen het weer hebben bijgelegd. Andere redenen waarom fans denken dat er een reünie op de planning staat? Alle albums van de leden verschenen op Apple Music en er is één omslagfoto met alle bandleden erop. Daarnaast liet Liam vorige al weten dat er wel degelijk plannen zijn om iets te doen met het 10-jarig bestaan van One Direction. 1+1=...?

Bron: AFP