Louis Tomlinson ziet de One Direction in de toekomst zeker weer bij elkaar komen. In een interview met entertainmentsite Ode noemt hij de reünie "onontkoombaar".

"Ik denk wel dat het gaat gebeuren. Ik zou er zeker iets van vinden als dat niet zo zal zijn", vertelt de 27-jarige zanger. "De vraag is nu wanneer. Daar heeft geen van ons echt een idee over op dit moment". Als het zover is, is het belangrijk dat alle neuzen op dat moment dezelfde kant op staan en dat zij allemaal hebben gedaan wat ze wilden. 


Mocht de reünie plaatsvinden, zal het nog lastig worden om alle overige bandleden over te halen. Zayn Malik heeft namelijk eerder aangegeven nooit vrienden gemaakt te hebben binnen de boyband en ook geen contact meer te hebben met zijn voormalige collega's van One Direction.

"Dat is nu eenmaal hoe het is. Er zijn dingen gebeurd en gezegd nadat ik was vertrokken. Kleine valse dingen, die ik nooit had verwacht", vertelde hij afgelopen najaar in Vogue. Zayn verliet in 2015 One Direction. Louis, Liam, Harry en Niall gingen verder als viertal, maar laste het jaar erop een pauze in. 

Foto: Getty Images