Sinds One Direction een pauze heeft genomen gonst het van de geruchten dat Harry Styles een acteercarrière wil beginnen. Er werd zelfs al een film genoemd: Dunkirk. Maar het bleef bij geruchten...

Tot vandaag! In een persbericht laat filmproducent Warner Bros. Pictures officieel weten dat Harry Styles inderdaad tot de cast behoort van de film, naast o.a. Tom Hardy en nieuwkomer Fionn Whitehead.

Regisseur van de film is niemand minder dan Christopher Nolan, die je kan kennen van blockbusters als Interstellar, Inception en The Dark Knight trilogie. We moeten wel even geduld hebben... want de film gaat pas 21 juli 2017 in première.

Opnames in Nederland

Dunkirk vertelt het verhaal van de slag om Duinkerke in Noord-Frankrijk. Tijdens de Tweede Wereldoorlog wisten daar 218.226 Britse soldaten samen met 123.095 Fransen een Duitse omsingeling te ontvluchten.

Welke rol Harry gaat spelen is nog onbekend. Een hoofdrol zal het niet zijn, maar we kunnen niet wachten om de zanger te zien acteren! De opnames van de film zijn uiteraard in Frankrijk, maar ook in Nederland (!!), Groot-Brittannië en Los Angeles.