We hebben je de afgelopen week kennis laten maken met alle Q-world tour artiesten. Bijna allemaal dan. We stellen je namelijk graag nog even voor aan Niall Horan.

Wat wist je nog niet van Niall? Hoe kan je hem inpakken als je straks voor z’n podium in Melbourne staat? We helpen je een handje! 

Niall is gigantisch fan van The Eagles: 

Hij moest huilen toen ‘ie voor de eerste keer Nemo keek:


Niall is een keiharde Belieber!

En hij is super bang voor clowns. Niet in je clownspak komen dus.

Zoals gebruikelijk, maken we je graag wegwijs in de stad waar de Q-world tour artiest gaat optreden. In dit geval is dat dus in Melbourne, in het zuidelijkste puntje van Australië.

Neem de Melbourne City tram

Moet je echt doen. Pak de tram en rijd de hele stad rond terwijl je uitgebreid uitleg krijgt van een tourgids. Klinkt misschien een beetje stoffig, maar het is zeker de moeite waard! 

Queen Vicoria Market

Eten, eten en nog meer eten. Van vlees naar vis, fruit, groenten en zelfs juwelen. De markt is lekker makkelijk bereikbaar, en ligt aan de rand van de stad. 

Penguin Parade

Een van de meest bezochte ‘attracties’ in Melbourne. Met iedere zonsondergang komen de pinguïns massaal naar de kust en lopen ze richting de zandduinen.

Harbour Town

Ofwel; havenstad. Je vindt Harbour Town uiteraard aan de haven en je kan je portemonnee er helemaal leegschudden. Leuke winkeltjes en lekkere restaurantjes alom.

De finale van de Q-world tour komt steeds meer in zicht, dus als je het nog niet had gedaan is dit je laatste kans: INCHECKEN!