Je kent vast het Nederlandse programma 'Beste Zangers' wel, waarin iedere aflevering een andere artiest centraal staat. Deelnemers (en vaak collega-muzikanten) kiezen een track uit en maken hier hun eigen versie van. In België hebben ze een vergelijkbaar programma: 'Liefde voor Muziek' en daar vloeiden gisteren de tranen tijdens het optreden van Davina Michelle.

Suzan & Freek in tranen

Gisteravond stond het programma 'Liefde voor Muziek' in het teken van Suzan & Freek en collega Davina Michelle koos ervoor om haar eigen versie van 'Goud' te maken. Ze koos voor de hit uit 2021 en maakte er haar 'Gold Plated Love' van. Een versie die deels in het Engels en deels Nederlands werd gezongen door de 26-jarige zangeres. Suzan houdt het niet droog en pinkt een traantje weg tijdens het optreden. Bekijk hieronder het optreden.


Beste Zangers

Het is niet de eerste keer dat een cover onbesproken blijft. In 2020 zong Miss Montreal in 'Beste Zangers' haar eigen versie van 'Door de Wind' wat uiteindelijk een gigantische hit werd. De track stond maar liefst 23 weken in de Top 40.

Beeld: VTM.be