Vorige week viel Taylor Swift best wel een beetje door de mand dankzij haar ex Calvin Harris. De popster ligt vandaag opnieuw onder vuur, dit keer door het duo Kim Kardashian en Kanye West.

Het gaat om het nummer 'Famous' van Kanye, waarin hij rapt: "Ik heb het idee dat ik en Taylor Swift nog seks zouden kunnen hebben. Ik heb die bitch beroemd gemaakt". Taylor liet al weten daar niet blij mee te zijn.

Gisteravond heeft Kim Kardashian een video online gezet waarin haar man Kanye telefonisch de tekst doorneemt met Taylor en zij haar goedkeuring lijkt te geven voor het nummer.

Taylor verdedigt zich

In tegenstelling tot het gedoe met Calvin, heeft Taylor Swift nu wel een reactie gegeven. ''Waar in de video kondigt Kanye aan dat hij me een bitch gaat noemen? Die video bestaat niet, want dat is nooit gebeurd'', schrijft ze op Instagram.

Daar heeft ze natuurlijk een punt; want dat horen we niet terug in de video en de vraag is of Taylor dan wel toestemming zou hebben gegeven. ''Ik wilde Kanye geloven toen hij me vertelde dat ik het nummer leuk zou vinden", zegt ze.

Met harde woorden neemt ze afstand van de video: ''Hoe kan ik een liedje goedkeuren dat ik nooit heb gehoord? Door me valselijk als leugenaar af te schilderen zonder me het complete verhaal te vertellen of me bij het liedje te betrekken is karaktermoord."

That moment when Kanye West secretly records your phone call, then Kim posts it on the Internet.

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op