Of je weet alles van hem, of je hebt nog nooit van hem gehoord: Troye Sivan. De 20-jarige Australiër is wereldberoemd op YouTube, eerst als vlogger maar tegenwoordig ook als zanger.

Vorig jaar bracht hij zijn eerste single 'Happy Little Pill' uit, dat, net als zijn EP TRXYE, dankzij zijn miljoenen volgers op social media in meer dan zestig landen bovenaan de hitlijsten terecht kwam.

Nu exact een jaar na 'Happy Little Pill' heeft hij WILD aangekondigd. Hij noemt het in een video op Youtube "een voorschot, een voorproefje van 6 liedjes om iedereen te introduceren met de muziek die ik in 2015 wil uitbrengen".

"In de nieuwe muziek zit mijn hart en ziel", zegt hij in de video. "Ik heb nog nooit zo hard aan iets gewerkt als hier." Ook teaset hij zijn fans dat hij voor het album "de meest geweldige artiesten heb ik ontmoet en mee samengewerkt."

Het is onduidelijk wat WILD precies gaat zijn. Zijn video heet Announcing My Album, maar in de beschrijving spreekt hij over WILD als "een voorproefje van 6 liedjes". Ook een releasedatum is er nog niet, wel geeft hij de komende dagen hints via zijn site.