Eindelijk een beetje nieuws uit het Songfestival-kamp! Er verscheen vanmorgen een mysterieuze video op het YoutTube-kanaal van het programma.

Hierin volgen we twee mannen armen die door een huis wandelen waar zo te zien een goed feestje geweest is. En die armen... lijken wel verdacht veel op die van Waylon:


Hoewel we geen bevestiging in de video krijgen, lijken alle hints naar Waylon te wijzen. Zo zien we The Voice voorbij komen, appt hij met iemand uit Nashville over een optreden en zijn de tatoeages op de armen exact aan die van Waylon.

Een andere optie, hoewel deze kans kleiner lijkt, zou zijn dat er iemand die een link heeft met Waylon naar het Songfestival gestuurd wordt. Logische optie zou dan zijn Pleun Bierbooms, met haar won Waylon afgelopen jaar The Voice.

Bijzondere keus

Waylon is natuurlijk een fantastische zanger, maar het zou wel een bijzondere keuze zijn om Waylon naar Lissabon te sturen.

In 2014 deed hij namelijk nog mee aan het programma als onderdeel van het duo The Common Linnets, samen met Ilse deLange werd hij toen tweede.

Foto: ANP