Mooi nieuws uit boyband-land: er komt een Westlife reünie aan! Eerder deze maand gingen de geruchten al maar nu zijn deze bevestigd door manager Louis Walsh.

Wel met een kleine kanttekening, Brian McFadden zal geen onderdeel uitmaken van de reünie. "Alleen 'The Fab Four' doen mee, zij zijn Westlife. Brian hoort daar niet bij. Al zou hij me smeken om mee te mogen doen, het gaat niet gebeuren," verklaart Louis.

Brian verliet de band in 2004 om aan zijn solo-carrière te werken maar toen die niet echt van de grond kwam wilde hij in 2007 terugkeren in Westlife, daar was echter geen plek meer voor Brian: "We zijn een nieuwe weg ingeslagen met zijn vieren." En nu blijkt er dus ook geen plek voor Brian tijdens de reünie.

Reünie met The Fab Four

Louis verzekert dat een reünie van Westlife in volle gang is, er zou worden gewerkt aan een tour en en nieuw album met de 'Fab Four': Shane Filan, Mark Feehily, Nicky Byrne en Kian Egan.

In 2012 trad de boyband voor het laatst samen op, wanneer we de jongens weer samen op het podium kunnen gaan zien is nog niet helemaal duidelijk, we'll keep you posted!