Het is de afgelopen dagen onrustig geweest rondom Zayn Malik. Er zou op 29 september een incident hebben plaatsgevonden in het huis van de zanger en zijn ex-vriendin Gigi Hadid.

Intimidatie

Volgens rechtbankdocumenten die in handen zijn van TMZ heeft Zayn een boete opgelegd gekregen voor intimidatie van zijn ex-vriendin Gigi Hadid, haar moeder Yolanda Hadid en een beveiliger. Op 29 september zou Yolanda zijn langsgekomen toen haar dochter niet aanwezig was en zou ruzie hebben gekregen met Zayn over een "privékwestie". Volgens de rechtbankpapieren zou hij zijn schoonmoeder hebben uitgescholden en haar tegen een kast hebben geduwd. De zanger ontkent dat dit laatste gebeurd is.

Het is onbekend wie de aanklacht heeft ingediend. In de aanklacht staat ook dat hij zou hebben geschreeuwd tegen zijn vriendin via de telefoon, die op dat moment in Parijs was. Zayns beveiliger die aanwezig was in het huis is ook aangevallen door de zanger. De 28-jarige zanger heeft besloten niet tegen de aanklacht van intimidatie in te gaan en zijn straf te accepteren. 


Boete

Zayn heeft een boete opgelegd gekregen en een proeftijd van bijna een jaar opgelegd gekregen. Naast deze straffen moet hij ook een cursus woedebeheersing volgen en mag hij geen contact hebben met zijn ex-schoonmoeder of het beveiligingspersoneel. 

Foto: Abaca Press/Brunopress.nl