Een carrière switch voor voormalig 1D-lid Zayn! De zanger gaat namelijk kleding ontwerpen.

En dat gaat hij niet voor het eerste beste modemerk doen, hij gaat ontwerpen voor Versace. Zayn is de nieuwe ontwerper van Versus Versace, de jongere, hippere lijn van het Italiaanse modemerk.

Volgens Donatella Versace himself is Zayn perfect voor de lijn. “Versus is de rock-'n-roll van de Versace-familie en heeft altijd nauwe banden met de muziekwereld gehad", vertelde de ontwerpster. “Iedereen van de Foo Fighters tot Lenny Kravitz heeft opgetreden tijdens de shows en alles draait om rebels gedrag. Zayn is perfect."

Het eerste contact

Donatella ontmoette Zayn toen hij nog deel uit maakte van One Direction. Ze geeft toe niet bepaald van te zijn van de band maar ze was wel meteen geïntrigeerd door de stille Zayn.

Uiteindelijk heeft Zayn de nieuwe job dankzij zijn vriendin Gigi Hadid, die als model regelmatig samenwerk met Versace. “ Toen zijn relatie met Gigi begon ontmoette ik hem weer en maakte hij een diepe indruk op me. En hij vertelde me dat hij dol is op mode. Toen wist ik dat ik de juiste persoon had gevonden."

Het is voor Zayn de eerste keer dat hij gaat ontwerpen, daarom zal Donatella hem ook nog bij staan tijdens het maken van de Zayn X Versus-lijn. Voor alle mode liefhebbers onder ons: de lijn is al vanaf dit voorjaar verkrijgbaar.

Nu maar hopen dat Zayn het ontwerpen niet té leuk gaat vinden en het zingen gaat vergeten!