Zangeres Ellie Goulding is met Caspar Jopling in het huwelijksbootje gestapt! Het stel gaf elkaar het jawoord in York, Engeland. 

Jurk en locatie

Ze trouwden in de kathedraal van York, waar Ellie arriveerde in een blauw vintage VW-busje. Ze droeg een witte bruidsjurk van Chloé met lange mouwen, een col met ruches, versieringen met parels en een lange witte sluier. Haar bruidsmeisjes droegen ook allemaal een witte lange jurk.

Foto's: Instagram @elliegoulding

Bekende gasten

Er waren veel bekende gezichten uitgenodigd voor deze feestelijke dag. Van royals tot artiesten. De Britse prinsessen Eugenie en Beatrice stonden op de gastenlijst, net als hun moeder Sarah Ferguson. Daarnaast waren ook Katy Perry en Orlando Bloom, zanger James Blunt, comedian Jimmy Carr en actrice Sienna Miller aanwezig bij het huwelijk. 

Foto: Stephen Lock / i-Images

Verloving

De twee kenden elkaar al een aantal jaar. Sinds 2017 werden ze voor het eerst aan elkaar gelinkt, maar ze bleven allebei erg geheimzinnig over hun relatie. De verloving van het paar werd dan wél weer op een grootse en traditionele manier aangekondigd: namelijk in de huwelijkssectie in de Britse krant The Times. 

Foto: Instagram @elliegoulding