• De muzikale code is gekraakt na 141 uur
  • Maak iedere dag kans om het goed te maken met een bijzonder cadeau!

Q-escape room 2022

Mattie, Domien, Kai en Bram zijn vanaf 15 december weer opgesloten in de Q-escape room en zijn 141 uur later ontsnapt! De muzikale code werd op dag 7 gekraakt. 

Mattie: Destiny's Child - '8 Days Of Christmas'
Domien: David Guetta & Rihanna - 'Who's That Chick?
Kai: Elton John & Kiki Dee - 'Don't Go Breaking My Heart'
Bram: De Jeugd Van Tegenwoordig - 'Get Spanish'

Drie keer per dag krijgen ze de kans om de juiste titel + artiest door te geven. Hebben de dj's allemaal hun eigen hit geraden? Dan ontsnappen ze uit de Q-escape room. Kloppen de antwoorden niet, of staan ze niet in de juiste volgorde? Dan moeten ze wachten tot de volgende ontsnappoging.

Dankzij jou zijn de dj's ontsnapt

Ook dit jaar hadden Mattie, Domien, Kai en Bram jouw hulp hard nodig! Zonder jou hadden ze er waarschijnlijk nog steeds ingezeten.

Kijk & luister mee

Op 15 december rond 15:00 uur worden Mattie, Domien, Kai en Bram weer opgesloten in de Q-escape room. Wanneer de deuren zijn gesloten, kan het puzzelen beginnen. Elke dag tussen 06:00 uur en 20:00 uur (in het weekend vanaf 07:00 uur) wordt er live radio gemaakt vanuit de Q-escape room en kun jij meekijken via Kijk Live.

Zo blijf je up-to-date

Na het betreden van de Q-escape room vind je onderaan deze pagina de antwoorden die de dj's hebben gegeven. Ook houden we je op de hoogte via een speciaal liveblog, social media én via pushberichten in de Qmusic app.

Maak iedere dag kans om het goed te maken met een bijzonder cadeau!

Ben je ooit héééélemaal de mist in gegaan met het geven van een cadeau? Of nog erger, je hebt helemaal geen cadeau gegeven!? Dit is het moment om het goed te maken! Iedere dag tussen 19:00 uur en 20:00 uur geven de dj's namelijk mooie prijzen weg. Laat onderaan deze pagina weten aan wie jij - met bijvoorbeeld een verjaardag, Sinterklaas of kerst - je slechtste of zelfs geen cadeau gegeven hebt. Kom jij met je verhaal in de uitzending? Dan krijgen jullie allebei een Oudejaarslot voor de Oudejaarstrekking van Staatsloterij op 31 december met kans op €30 miljoen, belastingvrij! 

En de persoon met wie je iets goed te maken hebt, gaat genieten van een winterse beleving zoals een overnachting in dé kerststad Valkenburg, een tocht met Husky’s of een helikoptervlucht over winters Nederland. Wil je sowieso iemand een Oudejaarslot cadeau geven? Check hier alle verkooppunten waar jij een Oudejaarslot kunt scoren!

Klik hier voor de actievoorwaarden.