• Ga mee naar het Q-hotel in de sneeuw (20 t/m 24 januari 2023)!
  • Vul je skipas in op deze pagina
  • Luister van 2 t/m 6 januari naar Q en maak kans

Het is alweer een tijdje geleden, maar na drie jaar opent het Q-hotel in de sneeuw eindelijk weer de deuren! Denk aan het warme winterzonnetje, de verse sneeuw en natuurlijk de après-ski. Ook dit jaar kun jij mee naar het Q-hotel in de sneeuw, waar je kunt genieten van optredens van Duncan Laurence, Sigala en Snelle en activiteiten. Onze Q-dj's zijn er natuurlijk ook bij!

Vul je skipas in en maak kans

Door onderaan deze pagina jouw skipas in te vullen maak je kans om mee te gaan naar het Q-hotel. Van 2 t/m 6 januari wordt misschien wel jouw skipas benoemd op de radio. Bel je dan binnen 20 minuten terug naar de Q-studio (0909-9596, 45 cpg)? Dan win je de skitrip (incl. kamer voor 2) naar het Q-hotel! 

Welkom in het Q-hotel in de sneeuw

Het Q-hotel in de sneeuw betekent een lang weekend feesten in Zell am See - Kaprun, Oostenrijk. Vier dagen zorgen wij samen met jou voor een te gekke tijd in de sneeuw. Denk bijvoorbeeld aan live, intieme optredens van onder andere Duncan Laurence en Snelle. Aan écht alles is gedacht: van eten, drinken en entertainment tot aan de reis, skipas en overnachten. Hoef jij dan helemaal niets te doen? Jawel, zorgen dat je meegaat!

Dit was het Q-hotel in 2020


Klik hier voor de actievoorwaarden