Deze week maak je kans op toegang tot the Qube met 5 Seconds Of Summer. Luister van maandag 27 mei t/m zondag 2 juni en bel met de Q-studio op 0909 9596 (45 cpg) zodra je een track van 5 Seconds Of Summer hoort. 

In deze Q&A lees je hoe de actie werkt en geven we antwoord op de meestgestelde vragen.

Q: Is er een minimum leeftijd?
A: Nee, er is geen minimum leeftijd. Minderjarigen moeten wel toestemming hebben van een ouder/verzorger om te mogen bellen met het betaalde nummer 0909 9596.

Q: Is the Qube rolstoeltoegankelijk?
A: Ja, the Qube is rolstoeltoegankelijk!

Q: Kan ik ook vanuit het buitenland meedoen? 
A: Het telefoonnummer 0909 9596 (45 cpg) is landgebonden en is dus enkel vanuit Nederland te bereiken. Zit je in het buitenland? Dan kun je alsnog meespelen met de prijsvraag onderaan de actiepagina.

Q: Wanneer spelen jullie deze actie?
A: De actie loopt van maandag 27 mei tot en met zondag 2 juni, met uitzondering van donderdag 30 mei wanneer het 'Hemelfoutsdag' is. Toegang is alleen te winnen in de actieperiode en dan steeds iedere dag tussen 06:00 en 00:00 uur.

Q: De lijnen zijn al bezet voordat 5 Seconds Of Summer gedraaid wordt. Hoe kan dit eerlijk zijn?
A: Wij doen altijd ons best het spel eerlijk te laten verlopen. Zelfs voordat er een nummer van de mannen gedraaid wordt, wordt er al veel naar de studio gebeld. De lijnen voor de winactie worden pas opgezet zodra er een nummer van 5 Seconds Of Summer gedraaid wordt en maak je dus pas kans als het nummer daadwerkelijk gedraaid wordt. Eerder bellen heeft dus geen zin. 

Q: Ik luister via internet of via de Qmusic app en daar loopt de stream achter, hoe komt dat?
A: Bij online luisteren bouwt je computer of je telefoon een zogenaamde buffer op, want niets is zo vervelend als een stream die hakkelt. Die buffer varieert van 10 tot 30 seconden en zorgt er dus voor dat je alles iets later ontvangt dan wanneer je via FM of DAB+ luistert. Wil je er zeker van zijn dat erbij bent vanaf seconde één, dan kun je het beste via FM, kabel of DAB+ luisteren.

Q: Hoeveel tickets worden er (per dag) weggegeven?
A: Dat kunnen we niet zeggen. Maar de nieuwste track 'Easier' is deze week de Alarmschijf, dus zal vaak voorbij komen!

Q: Hoeveel tickets krijg je als je wint?
A: Je ontvangt dan 2 tickets. 

Q: Is er een limiet op aantal belletjes?
A: Nee, er is geen limiet. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, maar let op: er zijn kosten verbonden aan het bellen met 0909 9596. Houd het leuk voor jezelf en speel mee met mate.

Q: Hoe zit dat met luisteraars die nu winnen, maar ook in het verleden al iets gewonnen hebben?
A: Prijswinnaars zijn voor een periode van 3 maanden uitgesloten van deelname aan een spel en/of actie. Bij het winnen van een zogeheten hoofdprijs (zoals Het Geluid, de Q-world tour of De Uitverkorene) bedraagt deze periode 6 maanden. Indien een prijswinnaar binnen deze periode toch een prijs wint, behoudt Qmusic het recht deze gewonnen prijs niet uit te keren. Indien een deelnemer onder meerdere/valse persoonsgegevens prijzen wint binnen deze gestelde periode, worden deze niet uitgekeerd.

Q: Kan iemand anders namens mij mee doen met de actie?
A: Nee, dat kan niet. De prijzen zijn persoonsgebonden en niet over te dragen. Je kunt wel vragen of die persoon mee wil doen en zodat jij met die persoon mee kunt naar 5 Seconds Of Summer in the Qube.

Q: Wat zijn de tijden van het concert?
A: De exacte tijden zijn nog niet bekend, maar het vindt plaats op dinsdagavond 18 juni 2019 bij Qmusic in Amsterdam. 

Q: Betaal ik ook als ik geen verbinding heb met Qmusic?
A: Je betaalt pas zodra je verbinding hebt met Qmusic. Hoor je een 'in-gesprek-toon', dan heb je geen verbinding en betaal je dus niet voor je telefoontje.

Q: Wat zijn jullie algemene actievoorwaarden?
A: Onze actievoorwaarden vind je hier.