• Live en dichtbij je favoriete artiest: 5SOS
  • Toegang is alleen te winnen bij Qmusic (antwoord op de meestgestelde vragen)
  • Luister en maak kans om er dinsdagavond 18 juni bij te zijn

Vergeet even de grote concertzalen waar je tussen duizenden mensen naar een beeldscherm staat te staren om een glimp op te vangen van de artiest. En beeld je in dat je in de kleine rode kubus van Qmusic staat, oftewel the Qube.

Een optreden live en dichtbij van je favoriete artiest. Dat is wat the Qube is. Eerder stonden o.a Ed Sheeran, Robbie Williams, Dua Lipa, Bebe Rexha, The Script en Jason Mraz er al op het podium. Aan de indrukwekkende lijst artiesten wordt op dinsdagavond 18 juni 2019 een nieuwe naam toegevoegd: 5 Seconds Of Summer.

Je kent ze natuurlijk van hits als 'Youngblood' en 'Who Do You Love' met The Chainsmokers, maar ook van hun nieuwste single (en Alarmschijf!) 'Easier'.

Exclusieve toegang

Kaarten voor the Qube zijn niet te koop... toegang is alleen te winnen bij Qmusic. Hoe? Luister van maandag 27 mei t/m zondag 2 juni tussen 06:00 en 00:00 uur en bel met de Q-studio op 0909 9596 (45 cpg) zodra je een track van 5 Seconds Of Summer hoort. Kom je in de uitzending, dan mag jij samen met een vriend(in) naar 5SOS in the Qube!

Let op: donderdag is het Helemaal Fout bij Qmusic, dan hoor je de hele dag lang het Foute Uur en maak je geen kans op toegang tot the Qube.

Extra kans

Geen toegang gewonnen op de radio? Voor Q-members hebben we extra plekken in the Qube gereserveerd. Beantwoord onderstaande vraag en hoor uiterlijk 14 juni of je erbij bent. Meespelen met onderstaande prijsvraag kan t/m vrijdag 7 juni 12:00 uur.

De actie is voorbij. Je kunt je niet meer aanmelden.