• Luister Qmusic en bel 0909 9596 (55cpm) zodra je 5 Seconds of Summer hoort
  • Actie: maandag 29 oktober t/m vrijdag 2 november 2018
  • Kans op een Soundcheck Experience

5 Seconds of Summer is terug en sterker dan ooit. In maart stonden ze nog in de Melkweg. Stiekem een veel te klein podium voor de jongens, want het optreden was in enkele minuten stijf uitverkocht... Dus keert de band nu terug! 

Op maandag 5 november staan ze in AFAS Live in Amsterdam, en ook dit concert is he-le-maal uitverkocht. Maar niet getreurd, Q heeft de állerlaatste tickets voor je plús de kans om de jongens van wel heel dichtbij te zien. 

ZO MAAK JE KANS

Het principe is heel simpel. Hoor je van maandag 29 t/m vrijdag 2 november tussen 06:00 en 23:59 uur een hit van 5SOS voorbij komen op Q, bel dan met de studio op 0909 9596 (55cpm). 

Kom je in de uitzending, dan win je direct 2 Q-live tickets voor het concert van 5 Seconds of Summer op maandag 5 november in de AFAS Live in Amsterdam én kwalificeer je je voor de speciale Soundcheck Experience.

Soundcheck Experience

Onder alle prijswinnaars wordt op vrijdagavond 2 november tussen 21:00 en 00:00 uur bij Kai Merckx één keer exclusieve toegang verloot tot de 5 Seconds of Summer Soundcheck Experience.

Tijdens de Soundcheck Experience krijg je exclusieve toegang tot de soundcheck van de band op de dag van het concert. Dit is een wel heel bijzonder kijkje achter de schermen van je favoriete band!

Extra kans Instastories

Volg je @Qmusicnl al op Instagram?  Daar maak je namelijk kans op een extra set Q-live tickets voor 5SOS!

Spot jij tussen nu en vrijdag 2 november 5 seconds of Summer op de Instastories van Qmusicnl, maak dan een screenshot en stuur deze in via een privé-berichtje op Instagram. 

Onder alle juiste inzendingen worden a.s. vrijdag 2 Q-live tickets verloot! Let op, het gaat hier om 2 tickets voor het concert op maandag 5 november éxclusief de toegang tot de soundcheck. Hierop maak je alleen via de radio kans.

NB: Er is geen minimumleeftijd voor deze actie, maar ben je jonger dan 18 jaar, check dan wel even bij een/je ouder(s) of je mag bellen.