De fans van 5 Seconds of Summer zullen wel balen. De Australische band heeft de gehele Europese tournee van 2021 moeten cancellen. Een concert van de mannen in Nederland zit er dus dit jaar niet meer in. Maar gelukkig brachten ze ook nog leuk nieuws!


Veiligheid

''Hoewel iedereen in 5SOS de laatste dagen wat positiever gestemd is, denken we dat het voor niemand een verrassing is dat we onze tour verplaatsen om jullie veiligheid te waarborgen'', laat 5 Seconds of Summer in een bericht op Instagram weten. Op 22 april zou de Australische band in AFAS Live in Amsterdam staan. Nu is de tournee verplaatst naar 2022.Concert Rotterdam

Gelukkig hebben de mannen ook nog goed nieuws om met de fans te delen. Het is namelijk gelukt om drie extra shows toe te voegen aan de lijst, waaronder een extra show in Nederland! De band zal in 2022 in Amsterdam én Rotterdam op het podium klimmen. Daarnaast kondigen de bandleden aan dat tegen de tijd dat ze weer mogen optreden, ze nieuwe muziek hebben. Een hoop om naar uit te kijken dus!

Foto: AFP