• Qmusic presents Son Mieux @ AFAS Live op 23 november 2023
  • App SON MIEUX in de Q-app zodra je een track van de band hoort
  • Vrijdag 21 april 19:00 uur t/m zondag 23 april 23:59 uur

De stad Den Haag stelt ons al jaren niet teleur als het gaat om succesvolle muzikanten. Denk aan Anouk, DI-RECT, Goldband en ook... Son Mieux! De zevenkoppige Haagse band timmert al lange tijd aan de weg maar brak vorige zomer écht door met festival anthem 'Multicolor'. 

Op 23 november en 24 november staat Son Mieux in de AFAS Live voor de grootste eigen concerten in hun carrière, waarvan 24 oktober al uitverkocht is. "Één concert in AFAS Live was al een droom die voor ons uitkomt. Dat hier nu een tweede concert op 23 november bijkomt is niet te bevatten. We kunnen niet wachten om jullie daar te zien!”, aldus zanger Camiel Meiresonne. 

Voor de show op 23 november zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar, maar óók te winnen op Q!

WIN TICKETS

Vanaf vrijdagavond 21 april 19:00 uur t/m zondag 23 april 23:59 uur (m.u.v. non-stop uren en dance programmering) maak jij kans op tickets voor de show van 23 november. Hoor je een hit van de muzikale band uit Den Haag, app dan SON MIEUX via de Qmusic app. Als we jou terugbellen, en je komt in de uitzending, dan win je 2 tickets voor het concert in de AFAS Live!

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Lees hier de actievoorwaarden