• SinterKai is in het land!
  • Win je hele verlanglijstje
  • Vanaf 28 november t/m 5 december

Ook dit jaar is hij weer terug, onze eigen Q-goedheiligman SinterKai is weer terug in Nederland. Net als ieder ander jaar zorgt hij ervoor dat jouw favoriete cadeaus weer bij jou op de mat belanden.

Zo doe je mee

Vul onderaan deze pagina jouw verlanglijstje voor SinterKai in.

  1. Zoek de producten uit die je het leukst vindt
  2. Kopieer de link van de producten die je op je verlanglijst wil zetten
  3. Zet maximaal 3 producten voor in totaal €250 op je lijstje
  4. En verstuur je lijstje maar!

Hoor je jouw lijstje?

Als je hieronder je verlanglijstje invult, luister dan vanaf 28 november t/m 5 december extra goed naar de radio. Als je jouw lijstje voorbij hoort komen, bel je direct naar de studio (0909-9596, 45 cent per gesprek). Bel je binnen 20 minuten naar de studio, ben je op tijd en win je alles wat er op je lijstje staat. Doe je dit niet en bel je niet of te laat, dan gaan de prijzen naar de rest van Nederland. 

Wanneer leest Sinterkai lijstjes voor?

Hij is zich al goed aan het voorbereiden want je hoort hem tussen maandag 28 november en vrijdag 2 december iedere dag tussen 7:00 uur 's ochtends en 19:00 uur 's avonds.
We laten SinterKai wel in het weekend iets langer in zijn bed liggen, hij hoeft dan pas vanaf 10:00 uur 's ochtends te lezen, en stopt met lezen om 18:00 uur 's avonds.
Op maandag 5 december is het natuurlijk de grote dag, daarom hoor je hem ook deze dag tussen 7:00 uur 's ochtends en 19:00 uur 's avonds.

Zeg het voort!

Zodra je te laat bent, opent namelijk in de Qmusic app de SinterKai-knop. Uit iedereen die deze knop drukt, kiest de computer één random winnaar, en diegene is de gelukkige winnaar van het verlanglijstje. Handig: vertel je vrienden/familie/ouders dat je je verlanglijstje hebt ingestuurd, en dat ze ook naar Qmusic moeten luisteren en zo jou kunnen waarschuwen. Dit zodat je meer oren hebt om wellicht jouw lijstje te horen. Let op, je moet wel zelf terugbellen!

Hier vind je de actievoorwaarden