Qmusic gaat de grens over! We maken van vrijdag 15 juli tot en met zondag 17 juli live radio vanaf Tomorrowland in België. Check hier welke Q-dj's mee gaan en welke live-sets je gaat horen.

Tomorrowland 2022

Herinner je nog dat we in maart bij Tomorrowland Winter waren? Vanaf vrijdag barst het feest weer los, maar dan tijdens de wereldberoemde editie gevestigd in België. Uiteraard zijn wij erbij en hoor je Qmusic live vanaf Tomorrowland, hét grootste dancefestival ter wereld. In de Belgische stad Boom komen ieder zomer de grootste dance-acts samen, om drie weekenden lang (15 t/m 17 juli, 22 t/m 24 juli en 29 juli t/m 31 juli) met meer dan 400.000 bezoekers te feesten. Zo staan onder andere Armin van Buuren, Diplo, Lost Frequencies, Joel Corry en Martin Garrix op het podium.

Deze hele week kon je op Qmusic kaarten winnen voor het festival en uiteraard zijn onze Q-dj's ook aanwezig tijdens het evenement. Zij maken live radio op het festivalterrein en uiteraard nodigen zij genoeg gasten uit die te horen zijn op Tomorrowland. Check hieronder de video om te zien hoe Tomorrowland in 2019 eruit zag.

Welke Q-dj's zijn wanneer te horen?

Geen radio, zonder dj's! Onze studio hebben we verplaatst naar Tomorrowland en onderstaande dj's hoor je tijdens het weekend live vanaf het festivalterrein.

We zijn er klaar voor!

Daar zijn we hoor, hartstikke live vanaf Tomorrowland! Kijk en luister mee en houd deze pagina in de gaten, want straks schuiven Afrojack, Armin van Buuren, Lucas & Steve en Hardwell aan in de studio!