• Beleef het grootste dancefestival ter wereld: Tomorrowland
  • Deze actie is afgelopen

Het is elk jaar stijf uitverkocht en dat is ook niet gek! Op Tomorrowland staan de grootste dj's op stages die de festival ervaring onbeschrijfelijk maken. Denk aan Armin van Buuren, Afrojack en Sunnery James & Ryan Marciano en dat drie weekenden in juli (15 t/m 17 juli, 22 t/m 24 juli en 29 juli t/m 31 juli). Maar zonder jou als Q-luisteraar is het natuurlijk niet compleet. Daarom sturen Qmusic en Coca-Cola je naar Tomorrowland om de ultieme festival experience zelf te ervaren!

Ervaar de festival experience

Je kunt van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli kans maken op de ultieme festival experience op het grootste dancefestival ter wereld! Hoor jij dat er een Coca-Cola blikje wordt geopend? Stuur dan TOMORROWLAND in een bericht in de Q-app. Kom je in de uitzending? Dan ben jij de lucky one die met een vriend(in) naar Tomorrowland gaat op vrijdag 15 juli, zaterdag 16 juli of zondag 17 juli!

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Lees hier de actievoorwaarden