The Streamers werden opgericht in tijden van lockdown. Een grote groep artiesten, waaronder Maan, Suzan & Freek en Guus Meeuwis, bezorgden veel mensen digitaal een geweldige avond. Het was zelfs zo'n groot succes, dat de grootste gelegenheidsband van Nederland dit weekend drie dagen in het Olympisch Stadion staat. De vraag die rest: wat nu? Goed nieuws: The Streamers gaan nog even door!

GelreDome

Op zaterdag 21 oktober 2023 zijn The Streamers opnieuw te zien zijn met een gloednieuwe show. Ze werden bekend door de online concerten tijdens de lockdown, waarmee ze miljoenen mensen thuis een feest in de huiskamer bezorgden. Dit weekend zullen The Streamers eindelijk het digitale podium inruilen voor drie uitverkochte concerten in het Olympisch Stadion. De drie concerten waren binnen een uur uitverkocht. Vanwege de grote vraag naar kaarten heeft de band daarom besloten om ook volgend jaar door te gaan met optreden. De kaartverkoop voor het concert in het GelreDome start morgen om 10:00 uur via thestreamers.nl.


OVER THE STREAMERS

The Streamers maakten zo'n anderhalf jaar geleden hun debuut als gelegenheidsband. Hun gratis online concerten werden in korte tijd populair in de lockdown periode. Zelfs zo populair dat naar de livestreams in Carré, op Paleis Noordeinde, in De Kuip en De Efteling in totaal 7.5 miljoen mensen keken. De band bestaat uit Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Snelle, Maan, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Thomas Acda, Typhoon, Diggy Dex, Miss Montreal, Nick & Simon, Paul de Munnik, Danny Vera, VanVelzen, Paul de Leeuw en Emma Heesters. En niet te vergeten, Frank Lammers als manager van het stel.

Alle drie de shows zijn al geheel uitverkocht, maar jij maakt deze hele week nog kans om er last minute bij aanwezig te zijn.

Beeld: ANP