Het is je vast niet ontgaan dat The Streamers op 16, 17 en 18 september voor het eerst live samen in het Olympisch Stadion en daarom zenden wij speciaal voor deze gelegenheid zondag 18 september tussen 19:00 en 21:00 uur 'Het beste van The Streamers uit.

Het beste van The Streamers

Aankomend weekend vindt de eerste editie van The Streamers met live publiek plaats. Zondag 18 september sluiten wij het Streamers-weekend af met een speciale 'Best Of' uitzending vol optredens en hoogtepunten uit de shows. Ook zijn er exclusieve backstage interviews te horen door Domien met de artiesten. Domien zie je niet alleen daar, maar zal ook met Menno drie avonden lang het voorprogramma van de compleet uitverkochte editie verzorgen.

Over The Streamers

The Streamers maakten zo'n anderhalf jaar geleden hun debuut als gelegenheidsband. Hun gratis online concerten werden in korte tijd populair in de lockdown periode. Zelfs zo populair dat naar de livestreams in Carré, op Paleis Noordeinde, in De Kuip en De Efteling in totaal 7.5 miljoen mensen keken. De band bestaat uit Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Snelle, Maan, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Thomas Acda, Typhoon, Diggy Dex, Miss Montreal, Nick & Simon, Paul de Munnik, Danny Vera, VanVelzen, Paul de Leeuw en Emma Heesters. En niet te vergeten, Frank Lammers als manager van het stel.

Alle drie de shows zijn al geheel uitverkocht, maar jij maakt deze hele week nog kans om er last minute bij aanwezig te zijn.