• Beleef de magie op Tomorrowland Winter!
  • Maak kans bij Kai, Tom & Bram
  • Vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2023

Vorig jaar reisden onze dj's af naar de Franse Alpen voor de wintereditie van Tomorrowland: Tomorrowland Winter. Ook dit jaar staat het winterse spektakel weer op de planning. 

Tomorrowland Winter

Afrojack, Axwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Meduza, Ofenbach en niemand minder dan Martin Garrix zijn slechts een greep uit de line up van Tomorrowland Winter. Het winterse festival vindt van 18 tot en met 25 maart 2023 plaats in de bergen van de Alpe d'Huez. Onze dj's spreken met verschillende artiesten die daar optreden, wat je uiteraard terughoort op je radio bij Q! En... we mogen dit jaar maar liefst twee keer(!) een reis met daarbij vlucht, verblijf én skipas weggeven aan jullie!Maak kans op een volledig verzorgde trip!

Vorig jaar won luisteraar Marijke een reis naar Tomorrowland Winter. Zie jij jezelf ook samen met een vriend al tussen de magische bergen in de Franse Alpen? Meld je dan onderaan deze pagina aan en luister vrijdag 3 maart en zaterdag 4 maart dan goed naar Kai, Tom & Bram. Hoor jij je naam in de show? Dan krijg je 20 minuten de tijd om naar de Q-studio te bellen (0909-9596, 45 cent per gesprek). Bel je op tijd terug? Dan ga jij 21 t/m 25 maart op een reis naar Tomorrowland Winter inclusief vlucht en verblijf.

Q-dj's Kai, Tom & Bram lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Hier lees je de actievoorwaarden