Tijd om nog één keer terug te gaan naar het Q-hotel in de sneeuw, Zell am See. Stephan is samen met Duncan Laurence de bergen in te gaan. Daarom is dit vanuit de sneeuw een speciale editie van Stephan's Pianobar!

Normaal staat de Pianobar in een lekkere warme studio, maar voor deze ene keer is het iets kouder. Onder andere Snelle & Sigala waren mee naar het Q-hotel in de sneeuw 2023, maar ook Duncan Laurence was mee! 

Duncan Laurence

Je kan deze man niet meer wegdenken uit de Nederlandse muziekindustrie. Geboren in Spijkernisse, woont tegenwoordig in Stockholm maar reist de hele wereld over om op te treden met zijn tour! In 2014 maakte het grootste deel van Nederland kennis met Duncan, door zijn deelname aan The Voice Of Holland. Uiteindelijk wist Duncan het te schoppen tot de halve finales van deze show.

Eurovisie Songfestival

Mocht je in 2014 geen kennis gemaakt hebben met deze superster, deed je dat in 2019 wel toen hij meedeed voor Nederland namens het Eurovisie Songfestival. En hij deed niet alleen mee, maar hij wist uiteindelijk ook nog eens te winnen. En dit is redelijk uniek, er gingen hem maar vier acts voor die ditzelfde hebben gedaan! 

Tijd voor livemuziek 

Nu is het tijd voor livemuziek. Uiteraard speelt hij zijn 'Eurovisie'-track Arcade, en zijn hit van afgelopen jaar 'Electric Life'

Duncan Laurence - 'Electric Life'


Duncan Laurence - 'Arcade'