• Juni = Foute Maand
  • Vanaf 19 juni: het beste uit het Foute Uur
  • Stem op de Foute 1500

Er zijn nog maar weinig dingen zeker in 2020, maar van 1 ding kan je absoluut uit gaan: juni is bij ons als vanouds de Foute Maand! Met ook dit jaar de bekende hoogtepunten als het Foute Anthem en aan het eind van de maand een lijst met de beste nummers uit het Foute Uur!

We zijn jarig ?

Time flies when you're having fun! Wist je dat het Foute Uur alweer vijftien (!) jaar bestaat? Ooit begon het met de Foute 111 en in de afgelopen jaren hebben we het muzikale feest uitgebreid met een Q-top 500 van het Foute Uur en natuurlijk de legendarische Foute Party. En... Wie jarig is trakteert! Daarom draaien we dit jaar geen 500, maar 1500 Foute liedjes tijdens de Foute 1500!

Foute Anthem

Wegens groot succes komt dit jaar het Foute Anthem terug! 'Atemlos Durch Die Nacht' van Helene Fischer (2018) en 'Zij Weet Het' van Tino Martin (2019) hebben de weg vrij gemaakt voor alweer een nieuwe Foute Anthem. We gingen dit jaar voor een stemming onder luisteraars voor het Foute Anthem, met 3 keuzes. Weten welke track het is geworden? Check het nu!

Het beste uit 15 jaar het Foute Uur

Zoals je van ons gewend bent, sluiten we de Foute Maand af met een week lang het allerbeste uit 15 jaar het Foute Uur. En zoals we al zeiden, hoor je dit jaar geen 500, maar 1500 Foute liedjes op je radio. Vanaf 12 juni kan je stemmen op de lekkerste, foute nummers en een week later hoor je de complete lijst op je radio. Nog heel even wachten dus, maar geloof ons: het is het wachten waard!

Oh en trouwens: de Foute Party kan dit jaar vanwege corona niet doorgaan. Dat vinden we superjammer, maar we maken er in 2021 met jullie gewoon een extra groot feest van! Alle updates over de Foute Party vind je hier.