• Maandag 22 mei vanaf 8:00 uur t/m vrijdag 26 mei 18:00 uur
  • Hoor jij Het Verboden Woord 'Misschien'?
  • Betrap de dj en maak kans op €500,-

Vanaf maandag 22 mei gaan onze Qmusic-dj's radio maken met een kleine handicap: een week lang mogen zij het woord 'misschien' niet uitspreken. Gebruiken ze dit Verboden Woord wel, dan is dat goed nieuws voor jou.

Wall of Shame

De Q-dj's zijn 51 keer de mist in gegaan door 'misschien' te zeggen. Check hieronder hoe vaak de dj's Het Verboden Woord hebben gezegd.

De Mega Misschien Marathon


HOE WERKT HET?

Het spel werkt heel eenvoudig. In alle gepresenteerde programma's mogen de Qmusic-dj's Het Verboden Woord 'Misschien' niet uitspreken. Hoor jij dat iemand tóch het woord uitspreekt? Open dan zo snel mogelijk de Qmusic-app en laat weten dat Het Verboden Woord is uitgesproken door op de rode knop te drukken. Word jij teruggebeld en kom je op de radio, win je €500,-. Snel verdiend, toch?


WAT IS HET VERBODEN WOORD?

Door middel van AI en slimme computers zijn de afgelopen tijd al stiekem onze uitzendingen beluisterd. De computer heeft alle dj's geanalyseerd en wist uit alle uitgesproken woorden een top 3 te maken. Deze top 3 bestond uit ‘Precies’, ‘Misschien’ en ‘Bijvoorbeeld’. Als Q-luisteraar had je 24 uur de tijd om te stemmen welk woord het moest worden. Jullie waren duidelijk, het moet ‘Misschien’ worden. Vanaf maandag mogen alle Q-dj’s 'Misschien' niet uitspreken.

WANNEER MAG JE DRUKKEN? 

Het Verboden Woord spelen we 's ochtends vanaf 6:00 uur bij Mattie & Marieke tot 's nachts om 1:00 uur bij Joost Swinkels*

Een uitzondering is als je Het Verboden Woord hoort komen tijdens de reclame, gedurende het nieuws óf in een songtekst in een liedje. Nieuwslezers doen ook niet mee aan Het Verboden Woord. Al deze momenten tellen dus niet mee, en op de knop drukken heeft dan geen zin.

Als je te veel achter elkaar op de knop drukt in de Q-app, zal deze tijdelijk blokkeren voor jou. Eén keer drukken als je het hebt gehoord is dus voldoende. Als Het Verboden Woord is uitgesproken, wordt van alle knopdrukkers op dat moment telkens willekeurig één iemand door de computer uitgekozen en op de radio teruggebeld.


DOWNLOAD DE Q-APP

Om mee te spelen met Het Verboden Woord moet je dus de Q-app op je telefoon hebben staan. Zorg dat je de meest recente versie van de app op je telefoon hebt staan, zodat je zeker weet dat je mee kan doen. Zorg ook dat je telefoonnummer goed op je profiel ingevuld staat, zodat we je kunnen bellen. 


DOWNLOAD DE Q-APP


* De actie zal iedere dag plaats vinden vanaf 6:00 's ochtends bij Mattie & Marieke tot 1:00 's nachts bij Joost Swinkels.
LET OP: Op maandag 22 mei zal de actie pas om 8:00 uur starten bij Mattie & Marieke. Op vrijdag 26 mei zal om 18:00 uur ná de Top 40 de actie stoppen.

Klik hier om de veelgestelde vragen te lezen.

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

Hier lees je de actievoorwaarden