• Dé kans op de start van jouw radiocarrière
  • Ben jij tussen de 17 en 27 jaar?
  • Aanmelden kan t/m 31 januari 2020

Domien: “Als kind wilde ik niets liever dan bij de radio werken. Ik herinner me dat ik als jochie bij Erik de Zwart in de studio stond tijdens de Top 40. Ik kon dus ook bijna niet geloven dat ik nu twintig jaar later de Top 40 zelf presenteer. Het Q-college helpt jonge talenten om ook een carrière bij de radio te starten.”

Domien is niet de enige met zo'n droom. Ook Q-dj's Marieke Elsinga, Stephan Bouwman, Kai Merckx, Erik van Roekel, Bas van Nimwegen, Kimberley Dekker en Joost Swinkels hebben al van jongs af aan de grote wens om bij de radio te werken. Via Q-college komt hun droom uit en kijk waar ze nu staan! Joost Swinkels wint op 25 januari 2018 zelfs de prestigieuze Marconi Award voor Aanstormend Talent. En Marieke Elsinga dan; dj van dé ochtendshow van Nederland en volop actief voor televisie. Q-college is een kweekvijver van talent, een periode die veel deuren opent. Is het ook jouw droom om radio-dj te worden en combineer je dit graag met een passie voor videocontent? Scroll dan snel naar beneden en geef je op voor Q-college 2020!

WAT IS Q-COLLEGE?

Q-college is hét opleidingsinstituut van Qmusic. Tijdens een interne opleiding krijgt een klein groepje talenten theorielessen in radioproductie, vormgeving en mediatraining. Uiteraard gaan de talenten die door de strenge selectieronden heenkomen, ook in de studio werken aan hun radio- en videoskills. Qmusic is continu op zoek naar nieuwe alleskunners die opgeleid willen worden tot een allround dj bij Qmusic. Daarom zijn we voor het achtste jaar de inschrijvingen gestart voor een nieuwe lichting Q-college. De selectiedag is begin 2020 bij Qmusic in Amsterdam. 

HOE GEEF IK ME OP?

Ben jij de entertainmentkoning(in), het multi-talent dat geen genoeg krijgt van muziek en video én graag zowel voor als achter de microfoon staat? Laat dan in een filmpje van maximaal één minuut zien waarom jij hét talent bent van 2020. Je mag daarbij ook een audiodemo van maximaal 3 minuten insturen. Je bent niet de enige die zich aanmeldt, dus doe je best om op te vallen. Wees creatief, verras ons en zorg dat je een onuitwisbare indruk achterlaat. Wie weet zien we jou begin 2020 bij Q. Heel veel succes!

Vul hieronder jouw gegevens in en doe online auditie. Let op: upload jouw video eerst naar bijvoorbeeld YouTube en stuur de link mee in onderstaand formulier. Let erop dat je video op openbaar of verborgen staat en niet op privé, anders kunnen wij hem niet bekijken. 

Update: De aanmeldtermijn is verstreken. Alle inzenders krijgen persoonlijk bericht over het vervolg van Q-college 2020.