• Luister Qmusic en bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Enrique hoort
  • Actie: zaterdag 15 t/m vrijdag 21 april 2017
  • Inclusief meet & greet
  • Extra kans voor Qmembers

Hij is de koning van de zomerhits, in 2014 was het 'Bailando', het jaar daarop 'El Perdon', vorig jaar was het 'Duele El Corazon' en nu knalt hij je de zomer in met 'Subeme La Radio'!

And guess what? Jij kan dit zonnetje gaan ontmoeten, we sturen je namelijk naar Enrique Iglesias in Milaan! Maar dat is niet alles...

Reis jij naar Milaan?

Om je alvast voor te bereiden op de zomer, sturen we je naar Milaan. In deze heerlijke stad geeft Enrique namelijk op 20 mei een concert. Bedenk alvast wie je mee wilt nemen, want we hebben 2 Q-live tickets voor deze Latin lover. Natuurlijk regelen we de vliegtickets en het hotel voor je.

Zo doe je mee

Wil jij naar Enrique Iglesias in Milaan? Luister dan de hele week naar Qmusic en kwalificeer je voor die felbegeerde tickets inclusief reis, verblijf én meet & greet!

Je maakt iedere dag tussen 16.00 en 23.59 uur kans; kom je in de uitzending dan kwalificeer je je direct voor deze toffe Q-live tickets. De winnaar wordt vrijdag 21 april bekend gemaakt in het programma van Kai Merckx tussen 21:00 en 00:00 uur. Minimumleeftijd voor deze actie is 18 jaar.

Meet & Greet

Een geheel verzorgde reis is niet alles wat je wint, je gaat Enrique ook nog ontmoeten! Deze reis komt namelijk inclusief een heuse meet & greet met de zanger.

Wat zou jij Enrique absoluut willen vragen tijdens deze ontmoeting? Log in als Q-member en geef het hieronder door. Onder de inzendingen wordt een extra kwalificatie voor de finale verloot!

Deze actie is inmiddels verlopen. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.