• Win Coke Studio tickets voor Antoon @ Ziggo Dome op 19 december 2022
  • App ANTOON in de Q-app zodra je een track van hem hoort
  • Maandag 8 augustus (vanaf 06:00 uur) t/m vrijdag 12 augustus (tot 23:59 uur)
  • M.u.v. het Foute Uur

Je kunt niet meer om hem heen: Antoon. De streamingcijfers voor zijn hits 'Hyperventilatie', 'Hallo', 'Olivia' en 'Hotelschool' gaan door het dak én hij verkoopt gewoon twee keer de Amsterdamse Ziggo Dome uit! Heb je geen kaartjes kunnen scoren voor zijn shows? No worries! Qmusic en Coca-Cola sturen je namelijk naar zijn concert in december zodat je uit volle borst al zijn hits mee kunt zingen.

WIN TICKETS

Vanaf maandag 8 augustus (vanaf 06:00 uur) t/m vrijdag 12 augustus (tot 23:59 uur) maak jij de hele dag kans op Coke Studio tickets voor Antoon. Let op! Niet tijdens het Foute Uur. Hoor jij een hit van hem? App dan ANTOON in de Q-app. Kom je in de uitzending? Dan win je 2 Coke Studio tickets voor Antoon in de Ziggo Dome op maandag 19 december waarbij je in een volledig Coke Studio vak zit mét eigen entree en je kunt ook nog eens heel makkelijk drankjes bestellen bij het Coke Studio team dat rondloopt. Zo hoef je niks te missen van het concert! 

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen. 

De Qmusic online stations (Non-stop, Top 40, etc.) zijn uitgesloten van deelname.

Hier lees je de actievoorwaarden