• Luister van 1 t/m 7 oktober tussen 16.00 en 23.59 uur naar Qmusic
  • Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je een hit van Justin Bieber hoort
  • Kom je in de uitzending? Dan win je 2 Q-live tickets voor Justin

Dit jaar was een bijzondere voor Justin Bieber. De Canadese zanger wist zichzelf te transformeren van tieneridool tot echte popster; als een virus verspreidt de 'Bieber fever' zich over de wereld en iedereen raakt besmet.

De transformatie begint met 'Where Are Ü Now' (een samenwerking met de Amerikaanse dj's Diplo en Skrillex), die Justin een volwassen sound geeft. Daarna volgen 'What Do You Mean?', 'Sorry' en 'Love Yourself', afkomstig van zijn nieuwe album Purpose.

Met zijn Purpose World Tour gaat de 21-jarige zanger in 2016 de wereld rond en gelukkig slaat hij Nederland niet over! Qmusic presents: Justin Bieber in het GelreDome op zaterdag 8 oktober 2016. Het concert is stijf uitverkocht, maar bij Qmusic maak je kans op de allerlaatste tickets!

Hoe maak ik kans?

Hoor je tijdens de actie tussen 16.00 en 23.59 uur een hit van Justin Bieber op Qmusic? Bel dan met de studio op 0909 9596 (55cpm). Elke keer wordt er willekeurig één iemand in de uitzending gehaald die direct 2 Q-live tickets wint voor het optreden van Justin Bieber op 8 oktober 2016. Natuurlijk krijg je ook het nieuwe album Purpose erbij. Er is geen minimumleeftijd voor deze actie, maar ben je jonger dan 18 jaar, check dan wel even bij een/je ouder(s) of je mag bellen.