• Qmusic presents Maan in de Ziggo Dome op 16 december 2022
  • App MAAN in de Q-app zodra je een track van Maan hoort
  • Vrijdag 28 oktober 19:00 uur t/m zondag 30 oktober 23:59 uur
  • Met uitzondering van de danceprogrammering en de non-stop uren

Een heel bijzonder moment voor Maan! Ze heeft namelijk haar grootste show tot nu toe aangekondigd. Op 16 december staat ze in de Ziggo Dome waar hits als 'Blijven Slapen', 'Niks Is Heilig', 'Ze Huilt Maar Ze Lacht' en 'Hij Is Van Mij' zeker niet zullen ontbreken. 


"Voor mij was Paradiso al een bizarre mijlpaal en dan is het spannend om op nog meer te hopen. En dan mag ik nu in de Ziggo Dome een te gekke show gaan neerzetten... Ik heb hier al zoveel idolen mogen zien en om nu op hetzelfde podium te staan is echt een droom die uitkomt."

Luister vanaf vrijdagavond naar Q en app zodra je een track van Maan hoort. Kom je in de uitzending, dan heb jij 2 tickets gewonnen!

WIN TICKETS

Vanaf vrijdagavond 28 oktober t/m zondag 30 oktober maak jij kans om tickets te winnen voor haar eerste eigen show in de Ziggo Dome. Hoor je een hit van Maan, app dan MAAN via de Qmusic app. Als we jou terugbellen, en we halen je in de uitzending, dan win je 2 tickets voor Qmusic presents Maan!

Lees hier de actievoorwaarden

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen.