• Een superintiem optreden voor maar een paar luisteraars
  • Vrijdag 4 september, 19:00 uur in the Qube
  • Deze actie is afgelopen

We hebben een hele toffe artiest weten te strikken voor een speciaal, coronaproof concert in the Qube! Vrijdag 4 september geeft niemand minder dan Davina Michelle een heel intieme voor maar een lucky few!

Win toegang

Luister van 1 t/m 3 september tussen 06:00 uur en 24:00 uur en 4 september tussen 06:00 uur en 18:00 uur en bel met de Q-studio op 0909 9596 (45 cpg) zodra je een track van Davina Michelle hoort. Kom je in de uitzending, dan mag jij op 4 september om 19:00 uur samen met iemand uit jouw huishouden naar Davina Michelle in the Qube!

Davina Michelle

Davina Michelle plaatst op 3 april 2017 haar eerste cover op YouTube. Niet lang daarna zag wereldster P!nk haar cover van 'What About Us' en was daar erg van onder de indruk. In 2018 was ze te zien in het tv-programma 'De Beste Zangers van Nederland' en scoorde ze een gigantische hit met 'Duurt Te Lang'. De track stond maar liefst 11 weken op nummer 1 in de Top 40. Maar Davina zat niet stil en vulde haar lijstje met singles aan met 'Skyward', 'Hoe Het Danst', 'Better Now', 'Beat Me', '17 Miljoen Mensen' en 'my own world'. Vrijdag 21 augustus verscheen haar debuutalbum 'my own world', dus reden genoeg om toch het podium op te kruipen en haar grootste hits én nieuwe tracks te laten horen.

The Qube

Eerder stonden o.a. The Script, Ed Sheeran, Robbie WilliamsDua LipaBebe Rexha5SOS en Armin van Buuren al op het podium in the Qube. Kaarten voor the Qube zijn niet te koop. Toegang is alleen te winnen bij Qmusic. In the Qube sta je dichterbij je favoriete artiesten dan ooit. In de intieme concertzaal is maar ruimte voor een paar fans en daarmee is ieder optreden superexclusief.

COVID-19

Uiteraard vindt dit optreden geheel volgens de geldende coronamaatregelen plaats. Wil je weten hoe wij de RIVM maatregelen toepassen? Dat lees je hier. 

Let op, om mee te spelen aan deze actie moet je 18 jaar of ouder zijn.

Foto: SetVexy