Dean Lewis hoor je de laatste tijd regelmatig op Q met zijn hit 'How Do I Say Goodbye' en wij hebben goed nieuws want je kunt de artiest volgend jaar live bewonderen!

'The Future Is Bright'

Dean Lewis ken je ongetwijfeld van de track 'Used To Love' in samenwerking met Martin Garrix en op dit moment scoort hij een grote hit met zijn track 'How Do I Say Goodbye'. De ex-Alarmschijf is sinds een paar weken niet meer weg te denken uit de Top 40. Het komt dan ook niet helemaal uit de lucht vallen dat de Australische zanger vandaag een concertreeks aankondigt, waarbij hij ook een bezoek brengt aan ons kikkerlandje. De 35-jarige singer-songwriter staat op 23 juni met de ‘The Future Is Bright’ tour in AFAS Live te Amsterdam. Dit betekent dat het zijn grootste show ooit is in Nederland.

Kaarten

Kaarten (€39,50) zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande woensdag 9 november om 09:00 uur via www.deanlewislive.nl.  

The Hardest Love

Op 4 november verschijnt het nieuwe album van de Australiër genaamd The Hardest Love. Eerder dit jaar gaf Lewis hier al een voorproefje van met de eerste single ‘Hurtless’. Afgelopen maand volgde de hitsingle ‘How Do I Say Goodbye’, waarmee de singer-songwriter een prominente plaats in de internationale charts behaalde. Het album vertelt het verhaal van de weg naar het vinden van jezelf en beschrijft intieme momenten van verlies. Dean Lewis neemt luisteraars mee in de emotionele achtbanen die hij beleefde tijdens het verliezen van zijn relatie, vrienden en tijdens de zware weg naar herstel van zijn vaders ziekte.