• 23 juni 2023 @ AFAS Live
  • App DEAN LEWIS in de Q-app
  • Vrijdag 2 t/m zondag 4 december

Dean Lewis ken je vast nog wel van zijn samenwerking met Martin Garrix op 'Used To Love', maar recentelijk hoor je hem ook veel op Qmusic met zijn emotionele track 'How Do I Say Goodbye'. Onlangs kondigde deze Australische superster al twee shows aan in Nederland, maar hij heeft nog meer in petto. Hij gaat namelijk zijn grootste show ooit in Nederland geven, op vrijdag 23 juni 2023 in de AFAS Live en jij kan hier bij zijn!

Win Tickets

Vanaf vrijdagavond 2 december 19:00 t/m zondag 4 december 23:59 maak je in ieder gepresenteerd programma (m.u.v. de danceprogrammering) kans op tickets voor Dean Lewis in de AFAS Live. Hoor je een hit van Dean Lewis, app dan DEAN LEWIS via een bericht in de Qmusic app. Bellen we jou terug en kom je in de uitzending? Dan win je 2 tickets voor Qmusic presents Dean Lewis!

Dean Lewis LIVE bij Qmusic

Onlangs was Dean Lewis nog te gast bij Qmusic, tijdens de Q-top 1000 stemweek. Hier deed hij onder andere een cover van 'Iris' van The Goo Goo Dolls, en zijn track 'How Do I Say Goodbye'. Die optredens check je hieronder nog eens.

Dean Lewis - 'Iris'


Dean Lewis - 'How Do I Say Goodbye'


Lees hier de actievoorwaarden

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus niet meegenomen.