Zondagavond (Amerikaanse tijd) was het weer tijd voor een van de grootste sportevenementen ter wereld: de Super Bowl! Daar hoort zoals elk jaar ook de legendarische Super Bowl Halftime Show bij die dit jaar werd verzorgd door Rihanna. 

Baby nr. 2

Talk of the town tijdens haar 13 minuten durende set was een beginnend zwangerschapsbuikje. Tijdens de show droeg Rihanne een knalrode jumpsuit die losjes om haar lichaam viel, maar die aan de voorkant was opengeritst waardoor haar fans al snel de conclusie trokken. Na de show werd dit bevestigd door haar woordvoerder. In mei 2022 beviel ze van haar eerste kind, een zoontje.

De halftime show

De zangeres trad voor het eerst in vijf jaar weer live op televisie op en deed dat meteen voor zo'n 100 miljoen mensen. De show begon met 'Bitch Better Have My Money' terwijl ze op een platform hoog boven het veld hing. Met een heel scala aan hits was het afwachten welke ze zou laten horen. Tijdens de 13 minuten liet ze onder meer 'Where Have You Been?', 'We Found Love', 'Rude Boy', 'Work', 'Wild Thoughts', 'Run This Town', 'Umbrella' en 'Diamonds' horen.


In tegenstelling tot voorgaande jaren waren er geen gastoptredens bij Rihanna's show, ondanks dat ze met heel wat artiesten heeft samengewerkt. Denk aan Calvin Harris, Jay-Z of Drake. 

Benieuwd naar haar optreden? Klik dan hier!

Foto: Getty Images