De een wint het Eurovisie Songfestival, de ander eindigt 20ste op het Eurovisie Songfestival. En toch scoorden ze beide een hit. En ze slaan nu de handen samen. We hebben het over Duncan Laurence en Rosa Linn.

Duncan Laurence

Duncan Laurence won in 2019 nog het Eurovisie Songfestival, met zijn track 'Arcade'. Dit was de eerste keer in 44 jaar dat Nederland weer wist te winnen op het Eurovisie Songfestival. Met zijn track 'Arcade' stond Duncan ook nog eens 24 weken in de Nederlandse Top 40, waar hij zelfs 4 weken lang de koppositie wist te bereiken. 


Rosa Linn

Dan Rosa Linn, zij beleefde een minder Eurovisie Songfestival dit jaar. Ze eindigde op de 20ste plek in Turijn, maar misschien is het uiteindelijk wel het meest succesvolle nummer van het Songfestival geworden. Je kan niet om haar 'Snap' heen. Deze track staat nu al meer dan 14 weken in de Top 40, maar weet nog telkens net niet naar de nummer 1 positie te klimmen.


Samenwerking

Nu komt er dus een samenwerking tussen deze twee Songfestival-artiesten, en gelukkig hoef je er niet lang meer op te wachten. Vrijdag 21 oktober is het nummer namelijk al te streamen op alle platformen. Op TikTok plaatste Rosa Linn deze week al een korte video, waarin de samenwerking te horen is. Hierdoor weten we ook al dat de track 'Would Do It Again' gaat heten! 


Foto: GettyImages