Er komt een Netflix-documentaire over de Schotse zanger Lewis Capaldi! Dat heeft de streamingdienst bekend gemaakt. De documentaire verschijnt 5 april.

How I'm Feeling Now

In de docu How I'm Feeling Now wordt de hilarische singer-songwriter gevolgd als hij aan zijn nog niet verschenen album Broken By Desire To Be Heavenly Sent werkt. Hij keert hiervoor terug naar zijn ouderlijk huis in Schotland. Zijn tweede album verschijnt op 19 mei en bevat de hits 'Forget Me' en 'Pointless'. En laten we eerlijk zijn, Lewis zou Lewis niet zijn als hij zijn documentaire niet op hilarische manier zou aankondigen.

@lewiscapaldi I’ve made a NETFLIX DOCUMENTARY!!! it’s called ‘How I’m Feeling Now’ and comes out 🌍 on April 5th! pretty terrified for everyone to see this if I’m quite honest, but I’m so so proud of it ❤️ x #netflix #lewiscapaldi ♬ original sound - Lewis Capaldi


Meest gestreamde nummer ooit

Vorig jaar november kreeg de 26-jarige zanger nog een record op zijn naam. Met zijn 'Someone You Loved' ging hij in de boeken als artiest met het meest gestreamde nummer ooit in het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft het stokje overgenomen van Ed Sheeran met 'Shape Of You'.

Foto: Getty Images