• Lewis Capaldi @ the Qube op zondag 23 oktober
  • De gastenlijst is vol
  • Maak kans op toegang van maandag 17 oktober t/m zondag 23 oktober (15:00 uur)
  • Live en dichtbij in the Qube

De 26-jarige Lewis Capaldi timmert sinds 2019 flink aan de weg. Toen brak hij door met 'Someone You Love' om vervolgens met zijn volgende single 'Before You Go' op de tweede plek in de Top 40 te eindigen. Nog niet zo heel lang geleden sprak Q-dj Stephan hem bij Lowlands waar ze het o.a. hadden over zijn nieuwste hit 'Forget Me'. De hilarische singer-songwriter weet met zijn zelfspot zijn publiek altijd aan het lachen te maken dus als hij op 23 oktober in the Qube staat, zal dit niet anders zijn! 

THE QUBE

Eerder stonden o.a. Ed SheeranThe ScriptRobbie WilliamsDua LipaBebe Rexha5SOS en Armin van Buuren al op het podium in the Qube. Kaarten voor the Qube zijn niet te koop. Toegang is alleen te winnen bij Qmusic. In the Qube sta je dichterbij je favoriete artiesten dan ooit. In de intieme concertzaal is maar ruimte voor een paar fans en daarmee is ieder optreden super exclusief.

WIN TOEGANG

Hoor jij van maandag 17 oktober (vanaf 09:00 uur) t/m zondag 23 oktober (tot 15:00 uur) tussen 06:00 uur en 01:00 uur een track van Lewis Capaldi op Q (exclusief de non-stop uren en danceprogrammering)? Stuur dan LEWIS CAPALDI in de Q-app. Kom je in de uitzending? Dan mag jij samen met 2 vrienden naar het super exclusieve optreden van Lewis Capaldi in the Qube!

De Q-dj's lezen alleen de berichten die worden gestuurd in de berichtenbox. Reageer je onder dit artikel, dan wordt jouw bericht dus NIET meegenomen. 

Lees hier de actievoorwaarden