Domien zat vanmiddag in de auto en hoorde een van de oude Foute Anthems. Hierdoor kreeg hij een geweldig idee. Moeten we niet zelf een Fout Anthem gaan maken voor aankomende Foute Maand?

Uit alle 06-nummers uit de telefoon van Mister Top 40 kwam Donnie direct omhoog! Domien heeft al even gebeld, en Donnie heeft er zin in om samen het Foute Anthem te maken! Inmiddels weten we ook een onderwerp, maar Donnie wil er graag een samenwerking van maken. Wie moet erbij komen?


Foute Maand

Traditiegetrouw is het in juni de Foute Maand bij Qmusic. Deze hele maand staat in het teken van Fout! Met extra veel foute muziek op Qmusic, de Foute 1500 en als afsluiter de Foute Party. 

Maar ook het Foute Anthem mag niet ontbreken. Vorige jaren was deze titel voor onder andere 'Ik Ben Kachel' van OBZ (2022), 'Hef Je Glas' van Marco Borsato, Rolf Sanchez & John Ewbank (2021), 'Banana' van Conkarah & Shaggy (2020) én 'Zij Weet Het' van Tino Martin (2019).

Foute Party

Onlangs maakten we ook al bekend dat Donnie te gast is op de Foute Party. Grote kans dat je ook het Foute Anthem dus kan gaan horen op de Foute Party. Ook Kris Kross Amsterdam, Snollebollekes, Belle Perez, Jan Biggel én Paul Elstak zijn er bij. Wil je er nog bij zijn? De zaterdag is al helemaal uitvergekocht, maar er zijn nog tickets voor de vrijdag. Tot dan!