Nee, er is geen mini Bieber on the way.. Tijdens zijn muzikale sabatical plaatste Justin gisteren een foto van een echo op zijn Instagram.

Justin zelf had ook wel in de gaten dat veel fans hem niet zouden geloven door dit bekend te maken op deze specifieke dag. Daarom plaatste hij later nog een foto van zijn vrouw Hailey die onderzocht werd door een arts met de tekst: "Als je dacht dat het een 1 april-grap was".

Dit bericht bekijken op Instagram
If U thought it was April fools
Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

Maar in the end bleek het toch om een 1 april-grap te gaan, toen hij diezelfde foto van de echo plaatste met een afbeelding van een puppy erin. Fans vinden het respectloos van de zanger om zo met zwangerschap om te gaan.

Dit bericht bekijken op Instagram
Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS
Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

"Jullie zijn twee walgelijke mensen, Justin en Hailey. Jullie moeten je schamen.", "Ontzettende eikel die je bent. Ik hoop niet dat Hailey en jij ooit in het traject terecht komen van steeds opnieuw teleurgesteld worden als je niet zwanger kunt worden. Dit is echt misselijk om hier zo luchtig en lollig over te doen. Je kwetst hier veel mensen mee." zijn elke reacties die te lezen zijn onder deze foto. 

Justin's moeder Pattie is blij dat het om een 1 april-grap gaat: "Ik hoop inderdaad dat dit een geintje is."

Foto: AFP