Een paar maanden geleden deelde Adele een foto waarop ze bijna onherkenbaar was. Inmiddels is de zangeres, bekend van hits als 'Someone Like You' en Rolling in the Deep', ook toe aan een nieuwe haarstijl en dit is het resultaat.

Happy new hair!

Dat Adele heel wat kilo's is afgevallen is je vast niet ontgaan. Op haar 32e verjaardag deelde ze een foto van haar transformatie en die bleef niet onbesproken. Inmiddels heeft Adele weer een nieuwe foto gepost waarbij we weer twee keer met onze ogen moesten knipperen, om te checken of het wel echt Adele was.


Reacties

Waar bijna iedereen positief en enthousiast onder haar foto reageert, zijn er ook fans die minder enthousiast zijn over de 'nieuwe Adele'. Zo schrijft een volger: 'Adele doesn't even look like Adele anymore and it’s so sad, I used to look up to her because she was so unique and different to the rest but now it’s like she is another one of the barbies'. Daarnaast zijn fans natuurlijk razendbenieuwd wanneer er (eindelijk) nieuwe muziek van Adele verschijnt. New hair, new me, new music?

Bron: AFP