Wat doe je als artiest wanneer al je shows worden geannuleerd? Je gaat niet bij de pakken neerzitten, maar organiseert online optredens waar heel Nederland van mee kan genieten. Dat is in ieder geval het supervette idee dat Alain Clark heeft met zijn 'Safe Space'. 

Samen, maar niet bij elkaar

"Al mijn shows zijn gecanceld, maar dat weerhoudt ons er niet van om samen te komen. Vanaf morgenochtend start ik een livestream 'Alain's Safe Space'. Ik zal hierin mijn eigen muziek spelen en ik nodig muzikale vrienden uit. Het gaat om samenkomen, ook al kunnen we niet dezelfde ruimte delen."

Glen Faria op bezoek

"Glen Faria en ik, en met ons vele anderen die leven van muziek, worden geraakt door corona. Maar in the end hebben we altijd elkaar en kunnen we samen muziek maken zolang we geen risico vormen."


Maan komt ook langs

"Ik ken Maan al wat langer en onze sessies zijn altijd momenten waar ik enorm veel energie uit haal, zo ook deze. Ik hoop jullie ook."


Meer zien?

De afgelopen dagen was ook Thomas Acda op bezoek en wie weet wie er de komende dagen nog langskomen? Check de Insta van Alain Clark voor alle foto's en video's.

Bron: Instagram Alain Clark