Ze is er zelf ook enorm door verrast, maar Britney Spears wordt opnieuw moeder! Ze verwacht haar derde kind met verloofde Sam Asghari.

De 40-jarige zangeres maakte de zwangerschap bekend op haar Instagram. Bij de foto schrijft ze dat ze zwaarder werd en dat Sam dacht dat ze 'zwanger van het eten' was. De uitslag van een zwangerschapstest liet anders zien: "Nou ja, ik ben zwanger!"

Paparazzi

Nu ze in blijde verwachting is, kondigt ze aan minder snel haar huis te verlaten, om de paparazzi aan wie ze al jaren een enorme hekel heeft, weinig kans te geven om geld aan haar te verdienen. Britney werd tijdens haar eerdere zwangerschappen en na de geboorte van haar kinderen door de paparazzi achterna gezeten. Dit wil ze dus niet nog eens laten gebeuren.

Perinatale depressie

In haar post gaat ze ook in op de perinatale depressies die ze bij een eerdere zwangerschap ervoer. Een perinatale depressie ervaar je in de periode van de eerste weken van de zwangerschap, tot een jaar na de bevalling. "Ik moet zeggen dat het echt verschrikkelijk is," schrijft de zangeres. "Vrouwen spraken er destijds niet over. Sommige mensen vonden het gevaarlijk als vrouwen klaagden met een baby in hun buik. Maar nu praten vrouwen er dagelijks over. Godzijdank hoeft die pijn geen geheim meer te blijven. Dit keer zal ik dagelijks yoga-oefeningen doen."

Britney heeft al twee kinderen uit haar eerdere huwelijk met Kevin Federline: Sean Preston (2005) en Jayden James (2006).

Foto: Getty Images