De bruidsjurk hangt waarschijnlijk al klaar, want today is the day! Britney Spears trouwt met haar verloofde Sam Asghari, meldt TMZ.

Grote afwezigen

De nieuwssite zegt dat het gaat om een intieme ceremonie waar slechts honderd mensen bij aanwezig zullen zijn. Een van de gasten is Britneys broer Bryan. Grote afwezigen zijn de ouders van Britney: Jamie en Lynne Spears. Dat komt niet uit de lucht vallen, want Britney ligt al lange tijd in de clinch met haar vader. Hij was dertien jaar lang haar bewindvoerder, waar Britney onderuit wilde. 

Sinds november vorig jaar is Jamie niet langer haar bewindvoerder. In een getuigenis tijdens de door haar aangespannen rechtszaak gaf Britney aan dat ze de wens had om een eigen huis te kopen, te trouwen en uiteindelijk ook kinderen te krijgen. 

Ook haar zus Jamie Lynn is afwezig. Zij bracht eerder dit jaar een autobiografie uit waarin ze de mentale toestand en het curatorschap van haar zus Britney besprak. Dit heeft ook voor een breuk tussen de twee gezorgd.

'Slumber Party'

Britney en Sam ontmoetten elkaar in 2016 op de set van de videoclip van haar track 'Slumber Party'. Ze hebben zich in september vorig jaar verloofd.

Foto: Getty Images