Je hebt het vast wel eens geprobeerd, je eigen striptekening maken. Eentje die je dan trots aan je ouders liet lezen, maar heel veel meer publiek kreeg het nooit. Voor de bandleden van Black Eyed Peas verliep dit allemaal iets anders.

Will.i.am laat op zijn Instagram weten met zijn band al 4 jaar te werken aan een stripboek en die gaat nu eindelijk echt uitgebracht worden! En dat gebeurt niet zomaar, de band is hiervoor gaan samenwerken met de bekendste Amerikaanse uitgever van stripboeken: Marvel. Marvel bracht onder andere al de stripboeken uit van helden als Spider-Man, The Hulk en Captain America.

De titel van het stripboek wordt Masters of the Suns en gaat over, hoe kan het ook anders, een man met een liefde voor Hip-Hop muziek die het gevecht aan gaat met zombies en aliens. Op Instagram krijgen we ook alvast een voorproefje van de cover:


Will.i.am zegt hier nog over "Toen ik Masters of the Sun net had bedacht, heb ik nooit aan Marvel gedacht, Het was Taboo die na zijn strijd tegen kanker zei: "Hey, wat denk je van Marvel?" En omdat ik net mijn vriend van kanker had zien winnen bedacht ik me dat alles mogelijk is."

Wil jij dit stripboek aan je collectie toevoegen? Hij kom in juli 2017 op de markt.