Spanning en sensatie! Een getrouwde Britse rocker doet zijn uiterste best om zijn buitenechtelijk kind een geheim te houden. Zijn minnares denkt daar anders over: “Betaal alimentatie, of ik zeg het tegen je vrouw.”

Een 30-jarige schrijfster uit New York is inmiddels bevallen van een dochtertje. Ze weet zeker dat die van de zanger is en ze wil alimentatie tot de 18e verjaardag van haar kind. Vrienden van de zanger zijn ervan overtuigd dat hij gaat betalen: “Hij weet dat z’n vrouw gek wordt en hem het huis uit schopt.”
Omdat de zaak nog in behandeling is mag de naam van de zanger niet genoemd worden! De moeder weigert zolang om tegen de media te praten.

We hebben wel wat aanwijzingen! De zanger maakt deel uit van een erg succesvolle rockband, heeft een vrouw en kinderen en staat bekend als een verantwoordelijke vader. Daarnaast is hij een internationaal bekend figuur, doet hij concerten over de hele wereld en worden zijn hits regelmatig op de radio gedraaid. Chris Martin, Mick Jagger, Paul McCartney... Wie o wie?