Hij heeft de smaak helemaal te pakken. Ed Sheeran is druk bezig zijn lichaam in te kleuren en heeft zelf nog een tattoo mogen zetten op de arm van One Direction-lid Harry Styles!

De kleurrijke arm van Ed ziet er misschien heel willekeurig uit, maar iedere tattoo heeft een betekenis.

1. Pingu
“Ik heb deze samen met Harry Styles genomen. Hij heeft Pingu geschreven op zijn arm. Een soort vriendschapstattoo.” Pingu de Pinguin staat op Eds linkerarm.

2. Prince
Op zijn bicep staat het woord “Prince”, als in de televisieserie met Will Smith: The Fresh Prince Of Bel-Air. Toepasselijk genoeg heeft hij die laten zetten in Philadelphia!

3. Puss in Boots
De meeste van zijn tattoos hebben iets te maken met tracks op zijn album, volgens Ed. Dus ook Puss in Boots! De oranje kat uit de Shrek-films heeft te maken met zijn nummer ‘Wake Me Up’, daar zingt hij over Shrek. “Plus, ik vind katten leuk.” Tja, ook een goede reden!

4. Geit
“Ik heb net een tattoo laten zetten van een geit! Om sentimentele redenen,” twitterde Ed. Duidelijk!

5. Ta Moko
Ed is de koning van souvenirs! Waar hij ook heen gaat, hij zorgt dat hij met een toeristen-tattoo naar huis gaat. Dus ook in Nieuw Zeeland, waar hij een
zogenaamde Ta Moko tattoo liet zetten.

“Hij wilde een design dat familie en liefde representeerden, en de liefde die hij heeft voor zijn familie. Omdat hij een superster en artiest is, is hij altijd onderweg en weg van huis, dus dat heb ik ook in zijn tattoo verwerkt,” volgens de man die Ed in zijn tattooshop had.
Hij heeft ook een kiwi vogel uit Nieuw Zeeland!

Heinz Ketchup
Ed is blijkbaar een grote fan van Heinz Ketchup! Hij liet een ketchupfles van het merk op zijn arm tatoeëren. Dat konden ze bij Heinz wel waarderen, hij kreeg meteen een mand vol producten thuisgestuurd!

6. RED
Deze tattoo is opgedragen aan goede vriendin en tourmaatje Taylor Swift. Ed heeft de naam van Taylors album ‘Red’ in koeienletters op zijn arm staan. Mochten de twee ooit ruzie krijgen, is het makkelijk volgens de ‘A-team’-zanger. “Ik haal gewoon de R weg, en dan staat er Ed!”

En de rest…
Verder rockt Ed nog een pootafdruk, een plusteken, puzzelstukjes, een ster, een hart, een herfstblad, een sneeuwvlok, tijgerstrepen, groene bladeren, een koala, handafdrukken en nog veel meer!